Adecco Values

 Zó maken wij het verschil

Als specialist in HR- en Staffing-solutions hebben wij een ondubbelzinnige ambitie: het verschil maken voor onze opdrachtgevers en flexwerkers. Door altijd een stap extra te zetten. Door ons te verdiepen in de wensen en bedrijfscultuur van onze opdrachtgevers. Door ons ons oprecht af te vragen hoe we onze flexwerkers in hun kracht kunnen zetten en duurzaam inzetbaar kunnen houden. Better work, better life – dáár maken we ons sterk voor. Iedere dag van de week.

We bedenken oplossingen, vinden en binden talentvolle medewerkers, organiseren hun inzet, geven invulling aan excellent werkgeverschap en denken proactief mee. Dat doen we vanuit onze passie voor mensen en de wereld van werk en onze brede kennis van lokale arbeidsmarkten en werkprocessen. Alles wat we doen – en soms bewust laten – toetsen we aan de Adecco-values die ons verbinden en committeren aan diensten en adviezen die werkelijk het verschil maken.

Team Spirit

Bij Adecco realiseren we ons dat bundeling van krachten, kennis delen en als team uitdagingen aanpakken ons als individuele medewerkers boven onszelf doen uitstijgen. We vullen elkaars kennis en talenten aan, werken binnen ons landelijke netwerk nauw samen en ondersteunen elkaar als collega’s om de beste resultaten te behalen.

Responsibility

Wij staan voor wie we zijn en wat we doen. We nemen onze verantwoordelijkheid voor ons werk én voor de samenleving waar we deel van uitmaken. We denken na over de impact van ons doen en laten op onze leefomgeving en springen op de bres voor mensen voor wie toegang tot de arbeidsmarkt niet vanzelfsprekend is. We doen correct en integer zaken, vanuit respect voor iedereen.

 
Passion

Adecco draagt met passie bij aan oplossingen die de wereld van werk beter laten draaien en het leven van individuele mensen verbeteren. Better work, better life! We doen ons werk met hart en ziel en delen de ambities en doelen van onze opdrachtgevers en flexwerkers. En als we die realiseren, dan vieren we dat. Ook dat doen we met passie.

Customer Focus

Met onze opdrachtgevers gaan we duurzame relaties aan. We verdiepen ons in de bedrijfs- en organisatiecultuur en dragen proactief oplossingen aan, die ontzorgen. We gaan voor toegevoegde waarde; voor vaste of tijdelijke medewerkers die iets extra’s meebrengen. Grootbedrijf, Midden- en Kleinbedrijf of overheid, iedere klant staat bij ons op een voetstuk.

Entrepreneurship

Adecco staat voor ondernemerschap, voor kansen verzilveren, voor blijven leren en vernieuwen, voor vallen en opstaan. Als ondernemende partners dragen we proactief bij aan het succes van onze opdrachtgevers en flexwerkers. We nemen initiatieven, houden van ambitieuze doelen en leggen de lat hoog als het om gezamenlijke resultaten gaat.

 


Team Spirit, Customer Focus, Passion, Responsibility, Entrepreneurship

Dat zijn de Adecco-values die garanderen dat we het verschil maken!

Wij tekenen ervoor!