Sponsoring Davis Cup en Fed Cup


Adecco Group, 's werelds toonaangevende leverancier van HR-oplossingen is  internationaal sponsor van de Internationale Tennis Federatie (ITF), waaronder de Davis Cup en de Fed Cup. Adecco sponsort beide competities sinds het einde van 2010, eerder sponsorde Adecco Group de Davis Cup tussen 2002 en 2007. Het sponsorcontract is verlengd tot en met 2016.

Adecco Group is er trots op een verdere versterking van haar betrokkenheid bij tennis en sport op een wereldwijde schaal met sponsoring van de Davis Cup en de Fed Cup.

ITF voorzitter Francesco Ricci Bitti, zei: "We zijn verheugd dat Adecco Group sponsor is van onze twee prestigieuze team wedstrijden tot en met in ieder geval 2016. Adecco is een trouwe en hardwerkende partner van de Davis Cup en de Fed Cup, en wij geloven dat deze wedstrijden een perfecte pasvorm zijn voor een bedrijf dat heeft genoten van een sterke internationale groei sinds de toetreding tot de familie van de sponsors."

Adecco Group Chief Sales Officer, Sergio Picarelli, zei op de beslissing om te sponsoren Davis Cup en Fed Cup: "We zijn trots op onze samenwerking met de Internationale Tennis Federatie. Als de officiële HR Partner, verstrekken we ook onze toonaangevende recruitment ervaring voor grootschalige internationale sportwedstrijden, zoals wij dat doen voor andere wereldklasse sportevenementen ".

Adecco Group heeft een langdurige samenwerking met de wereld van de sport. Het bedrijf werkt samen met het Internationaal Olympisch Comite (IOC) en het Internationaal Paralympisch Comite (IPC) op het Athlete Career Programme (ACP), die helpt bij de elite en de Olympische atleten, met succes, om de moeilijke overgang van de sport naar een ​​nieuwe carrière, door middel van professionele ontwikkeling te maken. Adecco Group is ook een toonaangevende HR-dienstverlener voor sport, het bemannen van grote evenementen zoals EuroBasket 2013 in Slovenië, de Olympische Zomerspelen 2012 in Londen en de Olympische Winterspelen 2014 in Sochi