Certificeringen


Wij vinden het belangrijk dat we ook daadwerkelijk doen wat we zeggen. Daarom hanteren wij een aantal certificeringen en normeringen:

MVO Prestatieladder

Als eerste personele dienstverlener ontving Adecco Group Nederland op 7 januari 2011 het MVO Prestatieladder niveau 3 certificaat. Hiermee tonen wij aan dat wij een managementsysteem hanteren voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, waarin stakeholdereisen en -verwachtingen gemanaged worden op resultaat. De MVO prestatieladder is gebaseerd op de ISO 26000, de AA 1000 voor de interactie met stakeholders en richtlijnen voor rapportage met verwijzing naar het Global Reporting Initiative (GRI).  

FIRA Rating System

Adecco Group Nederland maakt sinds 2010 alle duurzaamheidprestaties zichtbaar in het FIRA Rating System. FIRA is volledig onafhankelijk en toetst uitsluitend duurzaamheidsinformatie. Het MVO beleid van Adecco Group Nederland wordt jaarlijks getoetst en dat maakt ons een betrouwbare partner voor onze stakeholders. Download hier het FIRA certificaat. Bekijk ook www.fira.nl.