Over Adecco
 

Over Adecco Group Nederland


Adecco Group Nederland zet haar expertise in voor passende verbintenissen tussen mensen en bedrijven. Onze gepassioneerde medewerkers toetsen de wensen en mogelijkheden van kandidaten aan specifieke behoeften van internationale en lokale bedrijven en instellingen. Zij doen dit vanuit de overtuiging dat waardevol werk bijdraagt aan de kwaliteit van het leven.

Met als resultaat: better work, better life

Onze kernservices (uitzenden, detacheren, payroll services, recruitment & selection, testing solutions, training & opleiding, outplacement en international mobility) worden waar mogelijk ondersteund door een verscheidenheid aan specifieke HR services en geavanceerde IT-systemen.

Adecco Group Nederland

 • Adecco Group Nederland bestaat uit Adecco, Ajilon, Badenoch & Clark, Pontoon en Lee Hecht Harrison. Samen sterk in general en professional staffing, vanuit verschillende business lines.
 • In Nederland (hoofdkantoor Zaltbommel) heeft Adecco Group Nederland ruim 150 vestigingen met meer dan 1.000 medewerkers.
 • De dagelijkse leiding is in handen van Hans Pruis (Algemeen Directeur Adecco Group Nederland)
 • Adecco Nederland is lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU).

Sponsoring

Adecco Group Nederland is

 • officieel Sponsor van de KNVB.
 • Davis Cup sponsor
 • FedCup sponsor
 • als maatschappelijk partner van de KNVB mede oprichter van het KNVB Talent Team 

   Voor meer vragen over bovengenoemde sponsorovereenkomsten neem contact op met onze Marketing Manager, te bereiken op 0418784197 of via marketing@adecco.nl.  

   Adecco Group wereldwijd 

  • De grootste aanbieder van Human Resource Services ter wereld
  • Adecco Group is gevestigd in Zwitserland
  • 32.000 medewerkers zorgen ervoor dat 650.000 medewerkers en 100.000 opdrachtgevers elkaar dagelijks vinden
  • Ruim 5.100 vestigingen in meer dan 60 landen


  Adecco en duurzaam ondernemen

  Adecco is actief in een werkveld met een belangrijke maatschappelijke impact en neemt die verantwoordelijkheid serieus. Dit blijkt onder meer uit ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen programma.

  In 2011 is Adecco Group opgenomen in de Dow Jones Sustainability Index, een indexering van internationaal toonaangevende ondernemingen die duurzaamheid centraal hebben gesteld in hun beleid.


  Adecco's Corporate Social Responsibility Report

  Adecco Group Nederland is ISO 9001 gecertificeerd en voldoet aan het veiligheidbeheerssysteem conform de eisen van VCU.

   

  Antidiscriminatie programma

  Als werelds grootste leverancier van personeelsdiensten nemen we onze verantwoordelijkheid serieus discriminatie geen kans te geven, zowel in onze dagelijkse werkzaamheden als in de bredere invloed van Adecco als Corporate Citizen. 
  - Overal ter wereld komen wij op voor het elementaire recht op veilig werk. Hierbij verweren we ons actief tegen elke vorm van discriminatie op de arbeidsmarkt en op de werkplek.
  - Onze medewerkers doorlopen een speciale training om bewust te worden van hun verantwoordelijkheden op dit vlak.
  - Adecco onderschrijft de normen van de ABU, zoals deze onder meer zijn vastgelegd in de Gedragsregels voor uitzendondernemingen en Gedragsregels ter voorkoming van discriminatie. 
  - Als een van de eerste organisaties in haar werkveld heeft de Adecco Group zich aangesloten bij de UN Global Compact, waarin antidiscriminatie een belangrijk onderdeel is.