Over Adecco gaat over werk. En over vooruitgang. Want voor ons is werk het middel en vooruitgang het doel. Door werk goed te organiseren, dragen wij bij aan de persoonlijke groei van talentvolle mensen én aan de ontwikkeling van bedrijven en overheidsorganisaties. Dat doen we met passie, relevante informatie, kennis en advies.

‘Werk creëert, geeft richting en verbindt’

In meer dan 60 landen helpt Adecco tienduizenden werknemers aan werk en werkgevers aan talent. Dat inspireert ons om elke dag het beste uit onszelf te halen. Wij hebben oprecht interesse in de groei van anderen en nemen de verantwoordelijkheid om elkaar vooruit te helpen. We bieden werknemers en werkgevers een laagdrempelige kennisorganisatie waar iedereen welkom is. Om vooruit te kijken. Om te sparren. Om te ondernemen en te delen. Want positieve verandering komt het best tot zijn recht als we allemaal dezelfde kant op gaan.

Met meer dan 1.000 talentvolle medewerkers verbinden we dagelijks talentvolle kandidaten met MKB- en grootbedrijven. We koesteren onze merken: Adecco (general staffing), Ajilon (professional staffing) Badenoch & Clark (executive recruitment), Pontoon (Contingent Workforce Solutions en Recruitment Process Outsourcing) en Lee Hecht Harrison (Talentmanagement). We hebben leuke maatschappelijke projecten voor jongeren. Zo kun je één maand lang CEO van Adecco worden en verzorgen we de meeste uitdagende stages in de voetbalwereld. Dit, en nog veel meer, maakt ons een Great Place To Work.


CEO for One Month

Een maand lang de baas van 's werelds grootste leverancier van HR-services?

Dit is je kans!

KNVB Talent Team

Topstages met een oranje tintje. Een-tweetje tussen de KNVB en Adecco. Voor veelzijdige uitblinkers.

Lees verder

Great Place To Work

Jaar op jaar worden we uitgeroepen tot Great Place to Work. Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

Meer info

Wie zijn wij?

Wij bestaan om mensen, bedrijven en de samenleving als geheel vooruit te stuwen

door de kracht van werk zo goed mogelijk in te zetten.

Dat bewijzen we met onze leidende positie in de markt.

Door ons brede internationale perspectief.

Door onze diepgravende kennis, heldere inzichten en jarenlange ervaring.

Door de breedte die onze labels bieden.

En door onze sterke mensgerichte cultuur.

Een cultuur die gericht is op persoonlijke ontwikkeling en groei.

Fris, energiek, helder en ondernemend.


Werken bij Adecco. Iets voor jou?
Werken bij Adecco
Recruiter

‘Werk laat bedrijven groeien en ontwikkelt mensen tot wie ze willen zijn’

Adecco biedt jou een unieke kans om écht iets wezenlijks bij te dragen aan vooruitgang. Niet vanaf de zijlijn, maar actief en vanuit je eigen, persoonlijke kracht. Onze ondernemende en open cultuur geeft medewerkers alle kans én verantwoordelijkheid hun individuele talenten en capaciteiten te ontwikkelen en ten volle te benutten. Met onze positieve energie en collectieve gedrevenheid zetten we zelf de verandering in gang die we voor Nederland graag zien.

Werk is het middel, vooruitgang ons doel.

Sem - Recruitment Consultant van Adecco

Werken bij Adecco. Iets voor jou?