WORK! Op uw Tablet

 
Altijd en overal verbonden met de wereld van werk

Het magazine over relevante trends in werk

WORK! – hét magazine voor relevante trends, geluiden en feiten uit de werkpraktijk – is nu beschikbaar voor uw tablet. Met de WORK! app bent u altijd en overal met de wereld van werk verbonden. U kunt de app gratis downloaden.

Android of Ipad – WORK! informeert mobiel
De WORK! app is er in twee versies. Een voor Android, een voor Ipad. Downloaden kost niets en is een abc’tje. Meer dan een internetverbinding is er niet voor nodig. Met de WORK! app kunt u:

  • WORK! online lezen of in zijn geheel downloaden
  • Inzoomen op onderdelen die uw aandacht trekken
  • Doorklikken naar interessante details, trendanalyses, facts & figures
  • Direct informatie delen via Twitter, Facebook en LinkedIn

Voor iedereen die in de wereld van werk een rol speelt
Directeur of Manager, PO of HR-professional. Als u vanuit uw professie een rol speelt in de wereld van werk, is WORK! uw magazine. De nieuwste editie staat klaar voor uw tablet. Met relevante feiten en opinies over:

  • Het Nieuwe Werken, employer branding en referral recruitment
  • De groeiende rol van social media in werving & selectie
  • Trendwatcher Adjiedj Bakas over de impact van IT en internet
  • Het ‘En-En-Tijdperk’ volgens Professor Transitiemanagement Jan Rotmans

 

" In de wereld van werk bestaat maar één standaard. Verandering. Dat geldt voor de manier waarop we werk samen organiseren. Met als speerpunten: flexibiliteit, permanente ontwikkeling en partnerships om elk gewenst moment over specifieke expertises te kunnen beschikken. Verandering is ook de norm voor hoe we ons werk uitvoeren. Dankzij IT en internet kunnen we grenzen verleggen en patronen doorbreken. Plaats en tijd zijn bijzaak, vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid zijn key. Ook de manier waarop we ons werk beleven, ondergaat een wezenlijke transformatie. Geld maakt niet gelukkig. Zingeving in het werk, ruimte om je te blijven ontwikkelen, maatschappelijke initiatieven en identificatie met je werkgever doen dat wel. Al die veranderingen vragen bij iedereen die beroepsmatig in de wereld van werk opereert om bezinning. Maar waar haalt u de informatie en inspiratie vandaan? Ik beveel u onze WORK! van harte aan. Op uw moment, waar u zich ook bevindt. Want de WORK! leest u op uw tablet! "

Patrick Bakker
CEO Adecco Group Nederland


Download de WORK! App voor Ipad
Download de WORK! App voor Android tablet

Of Lees de WORK! in PDF als u niet over een tablet beschikt


* De App is alleen rechtstreeks de download vanaf Ipad of Android tablet