And the winners are..!  
Woensdag 30 november klonk op het bondsbureau in Zeist een stemmig slotakkoord. Het onderstaande ‘winnende team’ werd er feestelijk onthaald door zowel Adecco als de KNVB.

Adecco, aanbieder van zowel general als professional staffing services is half september met de Mission KNVB campagne begonnen.

Door een virtuele loopbaantest te doorlopen en via diverse social media zoveel mogelijk stemmen te verzamelen, konden deelnemers meedingen naar een ‘profdag’ bij de KNVB. Adecco Group Nederland is ‘preferred supplier’ van de voetbalbond en het idee om in deze vernieuwende internetcampagne samen op te trekken, is in Zeist met open armen ontvangen. Bert van Oostveen, directeur betaald voetbal, sprak in de viral de deelnemers van Mission KNVB persoonlijk toe.

De winnaars van Mission KNVB wacht een leerzame ‘meeloopdag’ op het bondsbureau in Zeist. De functies variëren van ‘professional in finance’ tot KNVB Persvoorlichter of Teammanager Jong Oranje. De data voor de stages zijn vastgelegd. Eén van de deelnemers zal zich al voor het einde van dit jaar met de juiste bagage melden in Zeist.