Noordhollandse ‘secretaressecompetitie’ beleeft stijlvolle finale


Persbericht
 
Noordhollandse ‘secretaressecompetitie’ beleeft stijlvolle finale
 
Amsterdam, 19 april 2010 - Tijdens een sfeervolle bijeenkomst in Landhuis Waterland in Velsen-Zuid, heeft op donderdagavond 15 april de spannende ontknoping plaatsgevonden van de eerste editie van de Top Secretaries Contest Noord-Holland. Drie genomineerde secretaresses streden na een intensief voortraject om de eer. De jury koos Deborah Kalloe tot  de uiteindelijke winnares. Zij is secretaresse bij Deloitte Consulting BV te Amstelveen. De Top Secretaries Contest kende hiermee een waardige afsluiting. Volgend jaar zal de competitie opnieuw plaatsvinden, wellicht ook in andere provincies.
 
De Top Secretaries Contest Noord-Holland is een initiatief van de in het secretaressevak gespecialiseerde personele dienstverlener Top Secretaries, onderdeel van Adecco Group Nederland. Medeorganisatoren waren radiozender WildFM en de Post Verkade Groep, exploitant van diverse Nederlandse toplocaties voor zakelijke evenementen. Het motto van de ‘secretaressecompetitie’ luidde: Ben jij het kloppend hart van jouw organisatie? Vanaf begin maart kon worden ingeschreven, zowel door secretaresses rechtstreeks als door werkgevers. Dit heeft een deelnemersveld van hoog niveau opgeleverd. Uit alle aanmeldingen zijn negen kandidaten geselecteerd voor het invullen van een competentietest van het ODIN institute in Houten. Op basis hiervan zijn drie finalisten geselecteerd. Naast Deborah Kalloe waren dit Margreet Bouwman, werkzaam bij Philips International en Margriet Kuhlman, werkzaam bij Meyer Monitor BV.
 
Ambassadrice voor Noord-Holland
De finalisten hebben tijdens de slotbijeenkomst ten overstaan van een jury een persoonlijke presentatie gehouden, en zijn vervolgens onderworpen aan een vakinhoudelijk ‘kruisverhoor’. Na  overleg heeft de jury, bestaande uit Ineke Kooistra van Top Secretaries, Saskia Post van Post Verkade Groep en Marlies Meijer,  Personal Assistant to the Board of Management bij Akzo Nobel, Deborah Kalloe unaniem als beste uitverkoren. Een Topsecretaresse op Office level met een warm heart en working hands en een enorm groeipotentieel naar secretaresse op Middle management en Board level. Zij is onder meer beloond met een volledig verzorgde reis voor twee personen naar New York, aangeboden door Vliegtickets.nl, een make-over door Rob Peetoom en een maatpak van Mandemaker Suits . Daarnaast zal zij dit jaar fungeren als ambassadrice van Top Secretaries in Noord-Holland, een erefunctie waarin ze uitgebreid door Top Secretaries zal worden begeleid. Overigens werden ook de twee overige finalisten op feestelijke wijze in de prijzen gezet. De genomineerden die niet doorgingen naar de finale worden door Top Secretaries Amsterdam bezocht en worden ook zeker in het zonnetje gezet!
 
Over Top Secretaries
Top Secretaries behoort in Nederland tot de belangrijkste specialistische HR-dienstverleners in het secretaressevak, actief op office, middle management en board level. Tot de kerndiensten behoren detacheren (onder meer vanuit eigen Top Secretaries Team), werving & selectie en consultancy. Top Secretaries bedient vooraanstaande organisaties in heel Nederland en zet zich permanent in voor verdere profilering en professionalisering van het vak. Met de organisatie van de succesvolle Top Secretaries Contest 2010 Noord-Holland is Top Secretaries erin geslaagd de uitdagingen van het vak aan een breed publiek uit te dragen.

Noot voor de redactie
Voor aanvullende informatie over dit bericht verzoeken wij u contact op te nemen met Rinus Wittenberg, 06-53919796. Laatste informatie over de contest is te vinden op www.topsecretariescontest.nl. Voor algemene bedrijfsinformatie verwijzen wij u respectievelijk naar www.topsecretaries.nl, www.wildfm.nl en www.postverkadegroep.nl.