Op de pedalen

 

Aan ambitie en wilskracht heeft het haar nooit ontbroken. Jarenlang zette ze zich met hart en ziel in om alles uit haar carrière te halen. Het maakte Leontien van Moorsel tot één van de succesvolste sportvrouwen van Nederland. Op woensdag 27 april 2011 zat de voormalig-wielrenster wederom op de fiets, op een ‘spinning bike’ om precies te zijn. In Zaltbommel, op het hoofdkantoor van Adecco Group Nederland, nam ze het op tegen medewerkers van Adecco. Hiermee werd het officiële startschot gegeven voor de charitatieve actie Win4Youth 2011. Met Leontien als ambassadeur in Nederland. Nog dezelfde dag ondertekende ze hiervoor samen met algemeen directeur Patrick Bakker een overeenkomst.

Collega’s en klanten verbinden

Win4Youth is in 2010 door de internationale Adecco organisatie opgezet. In eerste instantie als unieke loopmanifestatie ter ondersteuning van projecten voor jeugdeducatie. Het werd een groot succes. In totaal werd maar liefst € 220.000,- bij elkaar gelopen. Vandaar dat we wederom collega’s en klanten van over de hele wereld met elkaar willen verbinden. Samen zetten we ons in om het leven van jonge mensen te verbeteren en hen een toekomst te bieden.

De roemruchte Mont Ventoux

In de 2e editie van Win4Youth zijn de loopschoenen ingeruild voor de sportfiets. Ook nu weer ligt de lat hoog. Twaalf keer wil Adecco in 2011 de wereld rond. Concreet komt dat neer op 500.000 fietskilometers. Of ook u daaraan kunt bijdragen? Graag zelfs. Alle inspanningen van minimaal 3 personen die samen fietsen tellen. Maar ook zijn er grotere groepsinspanningen. Er wordt zelfs een officiële Adecco-ploeg samengesteld. Zeventig fietsliefhebbers uit onze gelederen gaan onder meer de Mount Ventoux beklimmen. De ‘kale berg’ is een van de meest roemruchte beklimmingen van de Tour de France. Daarnaast zullen tijdens Win4Youth diverse andere fietsevenementen plaatsvinden. Uiteraard in samenwerking met Leontien van Moorsel, onder meer binnen haar eigen Leontien Ladies Ride project.

Meer weten? Neem contact op met een Adecco-vestiging.