MVO thema event 2011

 

Er zijn heel veel redenen om serieus werk te maken van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, ook wel duurzaam ondernemen genoemd. Hoofdreden is natuurlijk dat de juiste balans in ‘Planet’, ‘People’ en ‘Profit’ goed is voor het milieu, de aarde en toekomstige generaties.

MVO en uw werkgeversmerk
Maar er zijn meer redenen. Bij aanbestedingen, zeker vanuit de overheid, worden steeds vaker aantoonbare prestaties geëist op het gebied van MVO. Heeft u uw zaken op dit gebied goed voor elkaar, dan zullen opdrachten u sneller worden gegund. Een andere belangrijke reden is dat medewerkers zich graag associëren met organisaties die de toekomst van onze planeet serieus nemen. Een essentieel gegeven, zeker als u beseft dat we weer krapte op de arbeidsmarkt tegemoet gaan en dat de reputatie van uw werkgeversmerk het verschil kan maken.

Veelzijdig programma
Binnen onze sector loopt Adecco Group Nederland voorop als het gaat om de structurele uitvoering van een uitgebreid MVO programma. Als eerste in de branche hebben wij onlangs een belangrijk certificaat ontvangen. De doelstellingen van MVO en onze eigen ervaring en kennis willen wij graag uitdragen. Dat doen we in de vorm van een Thema Event op dinsdag 19 april 2011 in het AFAS Theater in Leusden. Maar wij doen dit niet alleen. Wij organiseren deze informatieve happening samen met softwareontwikkelaar AFAS en Bureau Veritas Certification en hebben een gevarieerd programma opgesteld dat loopt van circa 15.30 tot 20.15 uur. Verschillende gerenommeerde sprekers belichten diverse kanten van het thema.

Onderwerpen die de revue passeren zijn; de ontstaansgeschiedenis van en huidige stand van zaken rond MVO, bijzondere trends, het neerzetten van de juiste structuur, toetsingmethodieken en de werking van de MVO Prestatieladder, waarmee u de weg naar certificering op een erg efficiënte manier kunt afleggen.

Heeft u interesse in deelname? Kaart dit dan aan bij uw vaste contactpersoon. U kunt ook via ons contactformulier aangeven dat u een persoonlijke uitnodiging wenst te ontvangen. Doet u dit wel tijdig, want er zit een limiet aan het aantal deelnemers en de belangstelling voor MVO is groot.