Blijven leren en ontwikkelen

 

Regelmatig ontwikkelt en faciliteert Adecco workshops en kennisbijeenkomsten. Bedoeld om met u in gesprek te gaan over kansen en uitdagingen op de arbeidsmarkt. Sinds kort hebben we daar een extra dimensie aan toegevoegd: vanuit onze samenwerking met Synpact nemen we deel aan het OndernemersCongres Rijnmond; we willen als kennispartner van dit congres nog breder bijdragen aan het succes van ondernemers. We zien onszelf als een toegepaste kennisorganisatie met fullservice expertise op HR-gebied. Personeel is in onze visie de belangrijkste succesfactor. Wij willen en kunnen organisaties op dat terrein ontzorgen. Vandaar onze betrokkenheid bij het OndernemersCongres.

Onderneem ’t – samen!

Het OndernemersCongres, op 21 juni in Ahoy Rotterdam, is er voor iedere ondernemer. Wat succes ook voor hem of haar betekent. Om inspiratie op te doen, te netwerken en geïnformeerd te worden over vraagstukken die de ondernemer bezighoudt. In de editie van 2011 interviewt gastheer Jort Kelder bekende regionale ondernemers over hun drijfveren. Brain agent Rene Boender geeft praktische marketingtips en topcoach Marc Lammers spreekt over het verbeteren van (team)prestaties. Adecco Group Nederland is verantwoordelijk voor een inspiratiesessie ‘een betere baas in 60 minuten’, gepresenteerd door futurist, econoom en trendwatcher Wim Davidse. Dat doen we onder meer in de vorm van Een uur lang geeft hij ondernemers inzicht in dé kansen op personeelsgebied. Motto: Onderneem ’t – samen! Ofwel: Better work, better life. Meer informatie over het OndernemersCongres vindt u op www.ondernemerscongres.nl. Ook kunt u zich daar inschrijven voor het congres.

Port4Growth

Daarnaast is Adecco MKB medeorganisator geworden van een aantal events van Port4Growth. Dat is een onafhankelijk platform dat groei, innovatie en succes zichtbaar maakt. De ondernemers in het netwerk hebben allen de ambitie om zich verder te ontwikkelen en door te groeien. Hoe? Onder meer door elkaar waar mogelijk te versterken en in bijeenkomsten kennis en ervaringen te delen. En daar sluiten we ons natuurlijk graag bij aan. Want ook Adecco MKB bevindt zich immers in een groeifase waarin innovatie centraal staat. Het eerste event vindt plaats op 6 juni, in Groenekan (nabij de Bilt): het High Growth Forum, een toonaangevend evenement voor groeiondernemers. Het is dan D-Day voor groei met de D van DOEN!. Waar lopen ondernemers met groeiproblemen tegenaan? En welke oplossingen zijn daarvoor te bedenken? Een interactieve dag waarop alles draait om het uitwisselen van ideeën, ervaringen en visies. Adecco vervult de rol van tafelvoorzitter bij de rondetafelgesprekken. Ook bemannen we een stand, waar we informatie verstrekken en in contact treden met MKB bedrijven. Op www.highgrowthforum.nl leest u alles over het event.