Adecco uw kenniscentrum

 

Voor vragen over werk, arbeidsrecht, arbeidsmarkt- en HR-trends, talent- en managementontwikkeling, werving & selectie, samenwerking met ZZP’ers… wat eigenlijk niet?

White papers
Zowel internationaal als landelijk en lokaal is er binnen de Adecco-organisatie veel kennis aanwezig over alle denkbare onderwerpen die te maken hebben met de factor werk. Die kennis delen wij graag met u. Dat doen wij onder meer door met regelmaat white papers te publiceren, compacte studies die op een objectieve manier inzicht geven in actuele thema’s. Adecco Group Nederland heeft studies laten uitvoeren naar bijvoorbeeld bestaande modellen om flexibele arbeid in te kopen en naar de verhouding tussen flexibel werken en hoger opgeleiden. Op internationaal niveau verschijnen met regelmaat interessante demografische studies. De white papers van Adecco zijn verkrijgbaar in print, maar u kunt ze desgewenst ook downloaden.

Magazines
Adecco Group Nederland brengt eigen magazines uit met specifieke informatie, interviews, tips en wetenswaardigheden. Adecco WORK! stelt u op de hoogte van trends in de werkbeleving, op de arbeidsmarkt en in HR. Anouk is een veelzijdig ‘lijfblad’ voor de professionele secretaresse. Lezenswaardige vakinformatie staat centraal, maar er staan ook aantrekkelijke uitgaans- en leestips in. Klik hier om onze magazines te bestellen, downloaden of online door te bladeren.

Events
Overal in het land organiseren vestigingen van Adecco lokale events. Dit kunnen inspirerende workshops zijn, vaak in de vorm van een interactieve ontbijtsessie, maar ook seminars of themabijeenkomsten. Bekende kennisinstituten als de Baak, Schouten & Nelissen, Visie voor Succes en Collective Abundance dragen aan de inhoud bij. Deelname is kosteloos. Van Adecco-events steek je altijd iets op, maar het zijn ook prima gelegenheden om te netwerken en kennis uit te wisselen met collega’s. Het aanbod wisselt met regelmaat.