Win4Youth 2012 gaat los!

 

Na twee succesvolle edities zijn we binnen Adecco Group Nederland alweer helemaal gereed voor Win4Youth 2012. En wederom ligt er een geweldige uitdaging in het verschiet. Win4Youth wordt afwisselender dan ooit. Lopen en fietsen, de sporten uit de voorgaande jaren, worden in 2012 aangevuld met zwemmen. Een triatlon dus, een zogenoemde ‘multisport’.

Minimaal één miljoen kilometer

Medewerkers van Adecco Group willen samen met relaties minimaal één miljoen kilometer afleggen, oftewel 25 keer de wereld rond. Hardlopend, fietsend en zwemmend, met maar één doel: geld inzamelen voor op jongereneducatie gerichte projecten. Nam Adecco Group Nederland in 2011 ruim 89.000 kilometer voor haar rekening, dit jaar willen we absoluut de 100.000 kilometergrens bereiken.

Boegbeeld: Marc Herremans

Ook in 2012 kent Win4Youth een internationaal hoogtepunt. Na een strenge selectie zijn 65 Adecco-medewerkers uitverkoren om in oktober mee te doen aan de Garmin Barcelona Triatlon. De Olympische afstand nog wel: 1.5 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km hardlopen. Boegbeeld van Win4Youth 2012 is tweevoudig Belgisch Triatlon kampioen Marc Herremans, één van ’s werelds meest volhardende sporters. Door een ernstig fietsongeval raakte Herremans in 2002 verlamd. Vier jaar later won hij de rolstoelversie van de Iron Man op Hawaï, wereldwijd gezien als de zwaarste triatlon.

Bijdragen aan toekomstperspectief voor jongeren?

Adecco Group Nederland steunt dit jaar met Win4Youth jongerenprojecten in China, Marokko, Nieuw Zeeland en België. Wilt u samen met ons bijdragen aan een beter toekomstperspectief voor jongeren? Neem dan contact op met uw vestiging over de mogelijkheden. En bezoek onze Facebook of Twitter-pagina. Daar vindt u actuele informatie over de Win4Youth-evenementen en de tussenstanden.