Slimme e-Tools van Adecco

 

Tijdregistratie, planning, factureren, leren…
digitaal is wel zo efficiënt en betrouwbaar!

Hoe is de tijdregistratie van flexibele medewerkers binnen uw organisatie geregeld? Een koppeling met ons web-based systeem, Adtime, kan u veel voordeel bieden. Of heeft u zelf al een eigen tijdregistratiesysteem? Die kunnen we voor u koppelen met het systeem van Adecco. Liever een ‘Fingerprint klok’? Kunnen we ook verzorgen. Vrijwel alle ondersteunende processen in relatie tot flexwerk laten zich digitaliseren. Adecco heeft daar de juiste e-Tools voor beschikbaar. Dat scheelt geld en tijd en is vaak nog betrouwbaarder ook.

Hecht u waarde aan duurzaam ondernemen? Dan hebt u een extra reden om over te gaan op digitale tijdregistratie, verloning en facturering. Hoe minder papieren urenbriefjes, loonstroken en rekeningen, hoe minder milieubelasting. Adecco is u hierbij graag van dienst. Bespreek uw wensen met uw vestiging. U krijgt dan een advies op maat.

Plannen en vacatures uitzetten

Ook voor andere processen heeft Adecco efficiënte en effectieve E-tools ontwikkeld. Adplan bijvoorbeeld is een snel toepasbaar digitaal planningssysteem dat goede diensten bewijst bij de optimale invulling van uw flexbehoefte. Met Adrequest kunt u de stand van zaken rond uitgezette vacatures en aangeboden cv’s op de voet volgen – op elk gewenst moment en via uw standaard internetvoorziening.

Snelle introductie

Aan de inzet van flexwerkers gaat altijd een introductieprocedure vooraf. Denk aan een kennismaking met het bedrijf en de werkcultuur, aan veiligheidsinstructies en huisregels, aan basisvaardigheden. Ook hier is met digitalisering veel winst te boeken. Adecco ontwikkelt e-learning modules op maat, toegespitst op uw organisatie, bedrijfscultuur en werkprocessen. Met inbegrip van een toets om te verifiëren of uw flexwerker er helemaal klaar voor is.