Ontdekken wat ‘Organic Learning’ voor uw organisatie kan betekenen

 
Bent u bekend met het concept ‘Organic Learning? En wilt u weten hoe u zich de principes van deze grensverleggende methode stap voor stap eigen kunt maken? Dan is dit uw kans. Wij nodigen u van harte uit voor een inspirerende ochtend rond dit thema.

Wat mag u verwachten?
Via een aansprekende presentatie, verzorgd door Agnès Kusters-Mathey, oprichter/eigenaar van VisieScope en auteur van de white paper, maakt u kennis met de kenmerken en voordelen van ‘organisch leren’. Hierbij gaat het om een permanent ontwikkelproces dat zich op de werkvloer voltrekt, met het dagelijkse werk als uitgangspunt. Kusters-Mathey hoopt aan te tonen hoe deze methode gewenste veranderingen ‘van binnenuit’ op gang brengt. Hierbij is er volop ruimte voor interactie.

Datum: dinsdagochtend 14 februari 2012
Locatie: De Roskam in Houten
Aanvang: 7.45 uur
Doel: ontdekken wat ‘Organic Learning’ voor uw organisatie kan betekenen.

Programma
7.45 uur Ontvangst met ontbijt
8:30 uur Welkomstwoord Adecco Group Nederland
8:45 uur Spreker Agnès Kusters-Mathey met ruimte voor interactie
9:30 uur Pauze
9:45 uur Spreker Agnes Kusters-Mathey met ruimte voor interactie 
10.30 uur Afsluiting

Kennis verzamelen, kennis delen
Bij Adecco Group Nederland verzamelen we permanent kennis over actuele arbeidsmarkt- en loopbaanvraagstukken. Die kennis delen we graag met iedereen die ondernemend, nieuwsgierig en veranderingsgezind is. Via het aanmeldformulier op deze site kunt u zichzelf en een invité inschrijven voor de bijeenkomst. Uw deelname is kosteloos.

Naar aanleiding van deze uitnodiging nemen wij binnenkort telefonisch contact met u op. Graag tot ziens op dinsdag 14 februari aanstaande.