Organic Learning Event

 

Bent u bekend met het concept ‘Organic Learning? En wilt u weten hoe u zich de principes van deze grensverleggende methode stap voor stap eigen kunt maken? Dan is dit uw kans. Wij nodigen u van harte uit voor een inspirerende middag rond dit thema.

Wat mag u verwachten?
Via een aansprekende presentatie, verzorgd door Agnès Kusters-Mathey, oprichter/eigenaar van VisieScope en auteur van de white paper, maakt u kennis met de kenmerken en voordelen van ‘organisch leren’. Hierbij gaat het om een permanent ontwikkelproces dat zich op de werkvloer voltrekt, met het dagelijkse werk als uitgangspunt. Kusters-Mathey hoopt aan te tonen hoe deze methode gewenste veranderingen ‘van binnenuit’ op gang brengt.

Na deze presentatie daagt dagvoorzitter Arjen van Berkum u uit om vanuit uw eigen kennis en ervaringen met dit onderwerp deel te nemen aan een verdiepende discussie. Van Berkum, directeur van Betula Services, geldt als autoriteit in vraagstukken over sourcing en resourcing. Hij is een begenadigd spreker en dito blogger.

Datum: dinsdagmiddag 8 november 2011 
Locatie:  Chateau Marquette in Heemskerk 
Aanvang: 14.30 uur
Doel: ontdekken wat ‘Organic Learning’ voor uw organisatie kan betekenen.

Programma
14.30 uur Ontvangst 
15.00 uur Welkomstwoord Adecco Group Nederland 
15.15 uur Presentatie door Agnès Kusters-Mathey
16.00 uur Pauze 
16.15 uur Paneldiscussie, voorgezeten door Arjen van Berkum
17.00 uur Netwerkborrel
18.00 uur Afsluiting

Kennis verzamelen, kennis delen
Bij Adecco Group Nederland verzamelen we permanent kennis over actuele arbeidsmarkt- en loopbaanvraagstukken. Die kennis delen we graag met iedereen die ondernemend, nieuwsgierig en veranderingsgezind is.


Klik hier om u aan te melden