Organic Learning 17 april 2012

 

Bent u bekend met het concept ‘Organic Learning- de essentie van de nieuwe organisatie? Hoe organisaties vernieuwen en Human Capital ontwikkelen in de kenniseconomie. En wilt u weten hoe u zich de principes van deze grensverleggende methode stap voor stap eigen kunt maken? Dan is dit uw kans. Wij nodigen u van harte uit voor een inspirerende middag rond dit thema. 
 

Wat mag u verwachten?

Via een aansprekende presentatie, verzorgd door Agnès Kusters-Mathey, oprichter/eigenaar van VisieScope en auteur van de white paper, maakt u kennis met de kenmerken en voordelen van ‘organisch leren’. Hierbij gaat het om een permanent ontwikkelproces dat zich op de werkvloer voltrekt, met het dagelijkse werk als uitgangspunt. Kusters-Mathey hoopt aan te tonen hoe deze methode gewenste veranderingen ‘van binnenuit’ op gang brengt. Hierbij is er volop ruimte voor interactie.

Datum: dinsdagmiddag 17 april 2012
Locatie: Drentse Golfclub Assen te Zeijerveen (Assen)
Aanvang: 14.30 uur

Doel: ontdekken wat ‘Organic Learning’ voor uw organisatie kan betekenen. 

Programma

14.30 uur           Ontvangst
15.00 uur           Welkomstwoord Adecco Group Nederland
15.15 uur           Spreker Agnès Kusters-Mathey met ruimte voor interactie
16.00 uur           Pauze
16.15 uur           Spreker Agnès Kusters-Mathey met ruimte voor interactie
17.00 uur           Netwerkborrel
18.00 uur           Afsluiting 

Kennis verzamelen, kennis delen

Bij Adecco Group Nederland verzamelen we permanent kennis over actuele arbeidsmarkt- en loopbaanvraagstukken. Die kennis delen we graag met iedereen die ondernemend, nieuwsgierig en veranderingsgezind is. Via marketing@adecco.nl kunt u zichzelf en een invité inschrijven voor de bijeenkomst. Uw deelname is kosteloos. Geeft u in uw e-mail aan dat u interesse heeft in de bovengenoemde sessie. 

Graag tot ziens op dinsdag 17 april aanstaande.