MVO voorbij de hype - 27 oktober Tilburg

 

Locatie: Health- en Fitness club El Futuro, Prof. Goossenslaan 22 in Tilburg.

Duurzaam ondernemen, ook wel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) genoemd, is geen luxe meer maar noodzaak. Consumenten en werkzoekenden zijn immers steeds kritischer en willen zien dat bedrijven hun verantwoording nemen voor mens en milieu. Multinationals weten er inmiddels goed raad mee, maar kleinere bedrijven zien zich nog voor veel vragen geplaatst. Hoe geef je handen en voeten aan MVO-beleid? Wat kun je doen op kleine schaal, in je eigen omgeving? Hoe kun je medewerkers optimaal betrekken bij speciale projecten? En welke aspecten heeft het MVO te bieden?

Voorbij de hype
Om antwoord te geven op dergelijke vragen heeft Adecco Group Nederland de workshop ‘MVO, voorbij de hype’ samengesteld. Tijdens deze workshop zal worden ingegaan op de filosofie van Adecco rondom de keuzes en concrete invulling van haar MVO-beleid. Tevens komen de kritische succesvoorwaarden aan bod die bepalend zijn gebleken voor een ideale ‘match’ tussen theoretische doelstellingen en haalbaarheid in de praktijk.

Om dit event in stijl af te sluiten zullen we samen met Leontien Zijlaard-van Moorsel gaan spinnen voor het goede doel. Fiets met ons mee!

Programma

15:00 uur  
           
Ontvangst: Voorstelronde/Welkomstwoord
 
15:15-16:15 uur

 
MVO Voorbij de Hype 
Presentatie Adecco Group Nederland
Presentatie Gemeente Tilburg
16.45-19:00 uur


   
Vanaf 16:45 uur zullen we onze één uur durende spinningsessie starten met de eerste groep deelnemers. Na een korte pauze van 15 minuten zal de tweede groep om 18:00 uur starten met fietsen. In de tussentijd hoeft u zich natuurlijk niet te vervelen! Wij zullen zorgen dat er een hapje en een drankje klaar staan zodat u samen met uw collega-ondernemers van gedachten kunt wisselen over dit intrigerende onderwerp. 
19:00-19:15 uur  Afsluiting

                                                     
Aanmelden
Dit event wordt u aangeboden door Adecco Group Nederland. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden. Wel raden wij u aan tijdig te reserveren, want het aantal plaatsen is beperkt.

U kunt zich hier aanmelden aanmelden.

Wij hopen u op 27 oktober welkom te heten.