De juiste koers naar succes

 

“Visie voor Succes“

Wat is de juiste koers naar succes? In deze turbulente tijden dienen wij successen anders te vieren en winst niet meer als een doel op zich te gaan beschouwen.

Wat heeft u, als HR manager, afdelingsmanager of ondernemer, nodig om ideeën om te zetten in succes? Wat zijn uw drijfveren en die van uw collega’s of medewerkers? Blijft u vasthouden aan traditioneel denken en handelen of kiest u ervoor om buiten uw comfortzone te acteren?

Kies voor een andere koers

Lastig om zomaar te beantwoorden. Bestaan er mogelijkheden om vanaf morgen een andere koers te varen? Jazeker! Samen met trainingsbureau ”Visie voor Succes” hebben wij een speciaal programma samengesteld. Een unieke training, waarin u samen met verschillende functionarissen uit het bedrijfsleven, op een luchtige manier kennis wordt aangereikt om het vanaf morgen anders te doen.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om deel te nemen aan deze unieke training. ”Visie voor Succes”

Over de training

Tijdens deze informele trainingsessie krijgt u op een inspirerende en luchtige wijze zaken voorgeschoteld en worden er verhelderende tips geserveerd. Uiteraard is er volop ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen. Op 20 april hebben we de workshop ‘Hoe – de kracht van DISC’ gegeven.

Aan deze workshop zijn nog 2 andere workshops gekoppeld, namelijk:
23 september Waarom – de invloed van drijfveren
18 november Wat nu – werken vanuit je Powerzone

Indien u niet bij alle data aanwezig kunt zijn is dat geen probleem. De opzet is van dien aard dat u ook in de tweede of derde trainingsdag kunt instappen.

Programma:
• 12.00 – 13.00 Ontvangst/ start lunch
• 13.00 – 17.00 Training
• 17.00 – 18.00 Afsluitende netwerkborrel

Dinsdag 20 april Hoe – de kracht van DISC

Inhoud: Ons succes in (zakelijke) relaties wordt sterk beïnvloed door de manier waarop we reageren op anderen en zij op ons. Hoe meer je klanten, maar ook je personeel, kunt laten zien dat je hen begrijpt en dat je dezelfde normen en waarden hebt, hoe meer verwantschap en vertrouwen ze zullen voelen.

Donderdag 23 september Waarom – de invloed van drijfveren

Inhoud: Onze drijfveren en die van anderen bepalen hoe wij reageren op prikkels. Willen wij onze medewerkers motiveren (binden en boeien) dan is inzicht hierin bepalend voor succes.

Donderdag 18 november Wat nu – werken vanuit je Powerzone

Inhoud: Van comfortzone naar Powerzone. De enige echte manier voor duurzaam succes. Niet slechts optimaal communiceren, maar zonder stress werken met een open vizier.

Adres en routebeschrijving:
Navigatie: Slaperdijkweg 200, Haarlem. Daarna volgt u de ANWB borden Villa Westend.
Adres: Westlaan 41, 1991AL Velserbroek

Routebeschrijving vanaf A9 richting Alkmaar:

Neem afslag richting Velsen (A22) Neem vervolgens de afslag Velsen en sla linksaf richting IJmuiden. Bij het twee stoplicht gaat u linksaf richting Haarlem/Velserbroek. Volg de A208 richting Haarlem en neem de afslag Spaarndam. Aan het einde van de afslag links afslaan richting Spaarndam ( = Vondelweg) Neem de afslag links richting Spaarndam ( = Vergierdeweg) Aan het einde van de Vergierdeweg slaat men rechtsaf richting Spaarndam de Slaperdijkweg op. Na ongeveer 500 meter slaat men linksaf richting de Westbroekplas.
Routebeschrijving vanuit Haarlem/Heemstede:

Volg de Randweg richting Velserbroek/ Alkmaar. Neem de afslag Spaarndam. Aan het einde van de afslag rechts afslaan richting Spaarndam ( = Vondelweg) Neem de afslag links richting Spaarndam ( = Vergierdeweg) Aan het einde van de Vergierdeweg slaat men rechtsaf richting Spaarndam de Slaperdijkweg op. Na ongeveer 500 meter slaat met linksaf richting de Westbroekplas.