Werkontbijt Integrale flexibiliteit 10 mei

 
Werkontbijt ‘De nieuwe competentie voor succes in turbulente tijden:
integrale flexibiliteit

Veel organisaties hebben de Grote Recessie overleefd door te snijden in de flexschil. Nu de economie overeind krabbelt, wordt die flexschil weer opgebouwd. Daarmee heeft personele flexibiliteit zijn waarde ruimschoots bewezen. Maar mee ademen met de economie is niet voldoende om in tijden van turbulentie succesvol te zijn. Daar komt meer bij kijken.

Wim Davidse, futurist, econoom en strategiecoach, heeft voor Adecco Group Nederland een opmerkelijke White Paper samengesteld, waarin hij een aantal voorwaarden in kaart brengt om in tijden van beweging en verandering succesvol te opereren. Op basis van deze studie, die gratis beschikbaar is, geeft hij een inspirerende workshop. De titel luidt:

‘De nieuwe competentie voor succes in turbulente tijden: integrale flexibiliteit’

Deze workshop vindt plaats in de vorm van een werkontbijt. U bent bij deze van harte uitgenodigd om op dinsdag 10 mei 2011 in Hotel van der Valk  aan de Verlengde Herendijk nr. 50 te Emmen vanaf  08.00 uur met ons aan te schuiven aan de ontbijttafel.
   
Na een korte ontvangst- en voorstelronde ontvouwt Wim Davidse een intrigerend toekomstmodel waarin schijnbare tegenstellingen met elkaar in harmonie worden gebracht. Wim Davidse is de man achter Dzjeng, wat staat voor de overtuiging dat de wereld fundamenteel verandert. Dzeng biedt ondernemers inspiratie en energie om hierin hun weg te vinden.

Aanmelden
Aanmelden kan via de website of via een mail naar monique.hempen@adecco.nl. Kort na aanmelding krijgt u van ons een bevestiging toegezonden.

Wij hopen u binnenkort aan de ontbijttafel te ontmoeten.