Hoe kijk ik?

 
Invloed van je perspectief en aandachtsfocus

Onze aandacht richt zich op zaken die wij belangrijk vinden. En soms betrappen we ons erop dat we onze aandacht laten vertroebelen door verstoringen. Hebben we daar voldoende grip op? Wie zou je zijn zonder die verstoringen? Wie zou je zijn met een andere bril op? Welke mogelijkheden zou je erbij willen krijgen?

De inspiratiesessies zullen plaatsvinden op de prachtige locatie van Villa Westend te Spaarnwoude.

Programma
12.30 – 13.30 uur Ontvangst / start lunch
13.30 – 17.30 uur Workshop
17.30 – 18.30 uur Afsluiting / borrelen met elkaar
Deze inspiratiesessies zijn een gezamenlijk initiatief van Adecco en Marianne Koene van Spiff en wordt u kosteloos aangeboden.

Biografie Marianne Koene
Marianne is een trainster die met hart en ziel voor een groep staat, je uitnodigt om er helemaal te zijn en je prikkelt om na te denken over de dingen waar het bij jou om gaat. Ze houdt van actie en beweging en dit maakt dat er dynamiek in haar trainingen zitten, dat er gelachen wordt, dat het serieus is en tevens los. Ze is betrokken bij de mensen met wie ze werkt zowel in haar trainingen als in coaching.

Sinds 2010 is Marianne aangesloten bij Spiff, een organisatie van 8 zelfstandige professionals die zich samen richten op Business Leadership, op mensen in organisaties sterker maken in hun persoonlijk en gezamenlijk leiderschap. Spiff en Marianne hebben de visie dat ‘moeiteloosheid’ de key is en dat het voor iedereen weggelegd is om moeiteloos te zijn. Als we het potentieel van moeiteloos handelen bij mensen in organisaties toegankelijk maken wordt er een enorme sprong in werkplezier en resultaten gemaakt (www.burospiff.nl).

Adres en routebeschrijving Villa Westend Spaarnwoude:
Navigatie : Slaperdijkweg 200, Haarlem. Daarna volgt u de ANWB borden Villa Westend.

Adres: Westlaan 41, 1991AL Velserbroek

Routebeschrijving vanaf A9 richting Alkmaar:
Neem afslag richting Velsen (A22) Neem vervolgens de afslag Velsen en sla linksaf richting IJmuiden. Bij het twee stoplicht gaat u linksaf richting Haarlem/Velserbroek. Volg de A208 richting Haarlem en neem de afslag Spaarndam. Aan het einde van de afslag links afslaan richting Spaarndam ( = Vondelweg) Neem de afslag links richting Spaarndam ( = Vergierdeweg) Aan het einde van de Vergierdeweg slaat men rechtsaf richting Spaarndam de Slaperdijkweg op. Na ongeveer 500 meter slaat men linksaf richting de Westbroekplas.

Routebeschrijving vanuit Haarlem/Heemstede:
Volg de Randweg richting Velserbroek/ Alkmaar. Neem de afslag Spaarndam. Aan het einde van de afslag rechts afslaan richting Spaarndam ( = Vondelweg) Neem de afslag links richting Spaarndam ( = Vergierdeweg) Aan het einde van de Vergierdeweg slaat men rechtsaf richting Spaarndam de Slaperdijkweg op. Na ongeveer 500 meter slaat met linksaf richting de Westbroekplas.