De vergrijzing van je personeelsbestand

 
Elke organisatie heeft of krijgt ermee te maken: vergrijzing van het personeelsbestand. Dat stelt ons voor twee uitdagingen: hoe houden we het groeiende aantal 50-plussers fit en gemotiveerd en hoe organiseren we passende vervanging voor al die ervaren medewerkers die de komende jaren met pensioen gaan?

Wim Davidse, futurist, econoom en strategiecoach, heeft daar een bijzondere visie op. Die willen wij graag met u delen. Dat doen we via een serie workshops met als titel:

De vergrijzing van je personeelsbestand: bouwen aan een bruisende mix van ervaring, vitaliteit en slagvaardigheid’

Deze workshop vindt plaats in de vorm van een werkontbijt. U bent bij deze van harte uitgenodigd om op donderdag 19 mei, in Villa Ruimzicht te Doetinchem (Ds. van Dijkweg 40, 7001 CV) om van 08:00 tot 11:00 uur bij ons aan te schuiven aan de ontbijttafel.

Na een korte ontvangst- en voorstelronde gaat Wim Davidse in op de mogelijkheden van generatiemanagement, multi-generatieteams, levensfasemanagement en de rol van een aansprekend ‘werkmerk’ en een gezond organisatieklimaat. Met als doel: de vergrijzing verzilveren.

Wim Davidse is de man achter Dzjeng, wat staat voor de overtuiging dat de wereld fundamenteel verandert. Dzjeng biedt ondernemers inspiratie en energie om hierin hun weg te vinden. Davidse publiceert geregeld over opmerkelijke ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, houdt lezingen en staat garant voor enerverende workshops.

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier op deze site. Wij hopen u binnenkort aan de ontbijttafel te zien.