Syntens Arbeidsmarkt 2.0 Innoveren in de nieuwe arbeidsmarkt

 

 

De wereld en de arbeidsmarkt veranderen in razend tempo. Dit gaat veel sneller dan u denkt.
Na jaren van overschot aan arbeid dreigt er nu een structureel tekort. Generatie X, Y en Z gaan samenwerken, jongere werknemers worden individueler, multiculturele samenwerkingsverbanden worden aangegaan, vaste contractvormen verdwijnen, talentontwikkeling en inspirerend leiderschap zijn hot. Om als organisatie te overleven en klaar te zijn voor de toekomst zult u moeten innoveren.

Niet door te zoeken naar nieuwe gebieden maar door te kijken met een andere invalshoek.
Benieuwd hoe dat kan worden aangepakt…. Kom naar onze workshop op dinsdag 15 mei 2012.

Adecco MKB heeft in samenwerking met Syntens een unieke workshop ontwikkeld.

Arbeidsmarkt 2.0 Innoveren in de nieuwe arbeidsmarkt

Het programma van dinsdag 15 mei 2012 ziet er als volgt uit:
08.00 – 08.30 uur          Ontvangst
08.30 – 11.00 uur          Spreker Syntens
11.00 – 12.00 uur          Netwerken

Locatie:
Van der Valk Drachten
Zonnedauw 1
9202 PE Drachten
0512 520 705

Wij sluiten de workshop af met een hapje en een drankje waarbij de mogelijkheid is om verder over dit onderwerp na te praten en ervaringen onderling uit te wisselen.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: sicco.de.ree@adecco.nl (Friesland) of naar elisabeth.keverkamp@adecco.nl (Groningen). Wij adviseren u zich zo spoedig mogelijk aan te melden, want vol is vol! 

Het wordt een leuke en nuttige bijeenkomst en ik reken op uw komst.

Met vriendelijke groet,

Sicco de Ree en Elisabeth Keverkamp
Branchmanager MKB Leeuwarden en MKB Groningen

NB:
Dit event is een gezamenlijk initiatief van Adecco MKB en Syntens en wordt u geheel kosteloos aangeboden.

 
Syntens
Syntens is op 1 januari 1998 opgericht op initiatief van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie. Syntens is een stichting zonder winstoogmerk, statutair gevestigd in 's Gravenhage.
Syntens houdt zich bezig met voorlichtings- en activeringsactiviteiten gericht op innovatie bij het MKB. De doelgroep van Syntens bestaat uit MKB-bedrijven, die willen en kunnen innoveren.

Adecco MKB
De Adecco Group, actief in meer dan 60 landen, is wereldmarktleider in HR services en levert gevarieerde, innovatieve diensten voor het realiseren van tijdelijke en duurzame werkrelaties. Dagelijks zijn wereldwijd meer dan 500.000 flexwerkers namens Adecco actief bij opdrachtgevers, in alle sectoren en op alle niveaus. In Nederland heeft Adecco Group een landelijk dekkend netwerk met ruim 150 vestigingen en 15.000 flexwerkers werkzaam bij diverse opdrachtgevers. Adecco is lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en ISO-9001 en MVO gecertificeerd.
Adecco MKB richt zich specifiek op alle MKB bedrijven in het desbetreffende gebied. Daarnaast bedient Adecco MKB grote bedrijven in specialistische functies.
Aandacht voor de klant en de kandidaat staan bij ons centraal.