Kenniscentrum
 

Wij delen onze kennis graag met u!Binnen Adecco Group Nederland (Adecco, Ajilon, Badenoch & Clark, Pontoon en Lee Hecht Harrison) hebben wij jarenlange ervaring met de arbeidsmarkt. De kennis die wij op deze markt vergaren delen wij graag met onze collega's, klanten en relaties.

Wilt u meer weten over alles wat in onze kenniscentrum is terug te vinden, belt u dan uw eigen contacpersoon, wij gaan het gesprek graag met u aan.

 

Inspiratiesessies

Door het hele land organiseren wij inspiratiesessies over uiteenlopende onderwerpen waar u aan deel kunt nemen.
Voor een actueel aanbod bekijk onze overzichtspagina

Lees meer

   

Magazines

 Blader door de WORK! of News@Work om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de HR, Adecco Group Nederland en meer. Of bekijk onze Anouk, speciaal voor top secretaresses!

 

   

 

Trendboekjes Adjiedj Bakas


 Een speciale samenwerking tussen trend-watcher Adjiedj Bakas en Adecco Group Nederland heeft de afgelopen 3 jaar geresulteerd in drukbezochte relatie-evenementen en inspirerende trendboekjes. Deze zijn gratis te bestellen of downloaden


 
 

White papers

Adecco Group Nederland heeft diverse HR gerelateerde white papers uitgebracht. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van werk- en regelgeving. neem dan vooral eens een kijkje bij onze white papers